İlhan Şeşen ve Vedat Sakman'la

 


ART 10 FİKİR ATÖLYELERİ’nde 
aşk şarkılarının efsane iki ismiyle Söyleşi, Kokteyl, Canlı Performans ve İmza için buluşuyor, İlhan ŞEŞEN & Vedat SAKMAN’la bahara merhaba diyoruz..

İLHAN ŞEŞEN’LE  “AŞK, SEVGİ VE DOSTLUK ÜZERİNE..” VE,
SEVGİYİ EN GÜZEL ŞARKILAR EŞLİĞİNDE YAŞAMAK İÇİN
VEDAT SAKMAN’LA CANLI PERFORMANS & FEAST DEGÜSTASYONU
 

Neler Oluyor Bize, Sen Benim Şarkılarımsın, Ellerimde Çiçekler, Aşk Lâyık Olanda Kalmalı,  Ayrılığa Dayanamam gibi unutulmaz şarkıların sahibi pop müziğin “amcası”İLHAN ŞEŞEN ve Kavak Yelleri, Kandilli, İlla gibi hafızalarımıza kazınan şarkılara imza atan Türkiye’nin en iyi bestecilerinden VEDAT SAKMAN’la hem kokteyl, hem söyleşi, hem imza ve hem de sohbetlerine müzikle renk katacakları canlı performansla ART 10 FİKİR ATÖLYELERİ’nde,
10 Nisan 2013 Çarşamba akşamı HİLTON İZMİR’de..

Geçtiğimiz yıl  müzik serüveninin 41. yılını kutlayan, bir albümünde “Aşk Yalan” bir diğer albümünde de “Aşk Haklı” diyen ve yazdığı sayısız şarkıyla Türk müziğine adını yazdıran İlhan ŞEŞEN’le aşkın hallerini, sevgiyi, kadın erkek ilişkilerini ve dostluğu ŞEŞEN’in yakın dostu olan ve yine Türkiye’nin en güzel aşk şarkılarına imza atan Vedat SAKMAN’la değerlendiriyor ve bahara merhaba diyoruz.

Hayata, dostluğa, aşka ve sevgiye dair bu çok özel söyleşilerini müzikleriyle renklendirecek olan İlhan ŞEŞEN ve Vedat SAKMAN’ın canlı performansıyla sevgiyi en güzel şarkılar eşliğinde yaşayacağız.

İzmir’in en güzel körfez manzarasına sahip HİLTON İZMİR’in 31. katında gerçekleştireceğimiz İLHAN ŞEŞEN ve VEDAT SAKMAN buluşmasında ayrıca kokteylde sıcak&soğuk kanepelerimiz ve FEAST’in seçme lezzetleri eşliğinde şaraplarımızı yudumluyoruz.

İLHAN ŞEŞEN’LE AŞK, SEVGİ VE DOSTLUK ÜZERİNE & 
VEDAT SAKMAN’LA 
CANLI PERFORMANS 
10 Nisan 2013 Çarşamba, 19:00-21:00
HİLTON İZMİR 31. katta..                

İLHAN ŞEŞEN ve VEDAT SAKMAN ile “AŞK, SEVGİ VE DOSTLUK ÜZERİNE” “Söyleşi”, “Kokteyl”, “Canlı Performans” ve “CD İmza”da müzik ve keyif dolu bir buluşmaya
HAZIR MISINIZ ?

Sınırlı sayıda gerçekleşecek ve D&R Alsancak köşesinde İLHAN ŞEŞEN ve VEDAT SAKMAN’ın albümlerini de imzalayacağı bu çok özel atölyede yer almak istiyorsanız, kayıt için:

0 232 421 44 40  &  atolye@on-art.net 


Etkinlik görseli için tıklayınız. 

Etkinlik videosu için tıklayınız.


İLHAN ŞEŞEN VE VEDAT SAKMAN,
ART 10 FİKİR ATÖLYELERİ'İNDE..

 

 

 

 

 

 



^ Sayfa Başına Dön