Aylin Onart

Aylin ONART 
Yönetim Danışmanı
(İtibar Yönetimi, Stratejik İletişim, Stratejik Yönetim)
Eğitmen, 
On-Art Stratejik İletişim Danışmanlığı Kurucusu  

TRT ve birçok özel televizyon kanalında 10 yıl boyunca televizyon haberciliği, anchorwoman, haber spikerliği ile program yapımcılığı yaptı. Haberin oluşum sürecindeki her kademede görev aldı. Ana Haber Bültenleri ile birlikte iş dünyası-ekonomi-siyaset-akademi-kültür ve sanata dair konuların uzman konuklarla ele alındığı “Tartışı-yorum” adlı haber-tartışma programının yapım ve sunumunu üstlendi. Mesleğin duayeni Betûl MARDİN'le tanışmasıyla halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı sektörüne geçiş yapan Aylin ONART, son 18 yıldır stratejik iletişim, itibar yönetimi, kurumsal iletişim ve kurumsallaşma üzerine çalışıyor.
Halen kurucusu olduğu On-Art Stratejik İletişim Danışmanlığı’nda kurumların, paydaşlarına yönelik tüm algılanmalarının net değerlendirilmesine dair itibar yönetimi, lider iletişimi, stratejik yönetim ve stratejik iletişim konularında yönetim danışmanlığı hizmeti veriyor.

Kurumlara, üniversitelere, STK'lara, lider ve yöneticilere, siyasilere bireysel ve kurumsal iletişim eğitimlerinin yanı sıra Girişimcilik üzerine seminerler, “İtibar Yönetimi, Lider İletişimi, Stratejik Yönetim, Stratejik İletişim, Siyasal İletişim, Etkili Konuşma, Kariyer Planlaması, Siyasette Hitabet ve Medya" eğitimleri veriyor.

2008-2013 yılları arasında 5 yıl boyunca haftada bir Çarşamba akşamları gündemdeki konuların ele alındığı “Güncel Bakış” programına devam eden Aylin ONART'ın, 2013-2015 tarihleri arasında hazırlayıp sunduğu, iş dünyası, akademi, kültür ve sanat yaşamında öne çıkan isimleri konuk ettiği "Aylin Onart'la Akşam Kahvesi" adlı programı, her Cuma saat 20:00'de yayınlanmıştır. Halihazırda yaptığı söyleşileri ve yazdığı yazılarını seslendirdiği podcast yayınlarını aynı zamanda youtube kanalında da yayınlamaktadır.

Aylin ONART, kurucuları arasında yer aldığı Ege Yönetim Danışmanları Derneği'nin 2014-2016 ve 2016-2017 dönemi YK Başkan Vekili, İzmir Ticaret Odası 51. Mesleki, Bilimsel ve Teknik Faaliyetler Meslek Grubu Komitesi (2013-2017) Yönetim Kurulu Üyesi, kurucuları arasında yer aldığı İzmir İş Kadınları Derneği'nin (2008-2010) Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı üyesi, Geyre Vakfı'nı destekleyen Afrodisias'ı Sevenler Derneği üyesi ve yine kurucuları arasında yer aldığı Rüştü Şardağ Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Denetleme Kurulu Üyesidir. 

  

 


                         

 

^ Sayfa Başına Dön